dilluns, 9 de març del 2015

Jordi Estrada primer lider de les Kàrting Series 2015



Podi A, G.Barrabeig firmant la gorra pel guanyador.


Molt bon inici de les Kàrting Series 2015. Molt bon ambient i molt bones curses a les instal·lacions de Kàrting Altafulla. El temps va acompanyar a que els 22 pilots demostressin la seva qualitat al volant i es marquessin registres de rècord. Els pilots es van dividir en grup A i B. Tan en els lliures com en la crono, la tanda del Grup A era més ràpida, aixi ho demostra que 7 pilots es van classificar per la Final A.
La primera cursa a disputar era la Final B. Víctor Pérez de bon principi es va destacar a la primera posició, dominant tota la cursa des de la primera volta i creuant meta a més de 9 segons del segon, que va ser Albert Bohils. A la tercera posició a poc més d'un segon Sanchez Iglesias.
La final A era la que decidiria el guanyador absolut de la prova. Jordi Estrada sortint des de la pole mantenia el liderat en tota la cursa. A continuació era Arturo López el que creuava la meta a menys d'un segon. Arturo durant tota la cursa es va mantindre molt aprop del lider. Tercer era Lluís Alonso que mantenia una interessant lluita amb Alejandro Gómez.



Podi Final B.





El 22 de Març al 3er. Campionat Amateur Karting Altafulla es disputarà la primera cursa.
I les Karting Series continuen el dia 29 de Març a Karting Castellolí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada