diumenge, 19 d’abril del 2015

Albert Tuset guanyador de la cursa i primer líder del Campionat 2015



Pista amb poc grip en la primera tanda dels lliures. Les pluges de la matinada han deixat algunes zones encara humides i la pista força difícil. Aquesta circumstancia ha fet que els pilots exprimint tot el seu millor pilotatge, tot i així semblava una cursa de drífting. Els pilots no aconseguien bons temps encara, però eren els lliures i s'ho passaven molt bé. La pista però ha evolucionat molt depresa i la final de la crono ja s'ha desenvolupat amb la pista totalment seca.

En la crono la pole ha estat per Albert Tuset amb un 36.27, segon un destacat Joel Alonso amb 36.42 i a continuació Estrada, Rubio, Danut, Lopez, Alonso, X.Tuset, Quesada, Antunez, Zaragoza, Garcia i Cantón.

En la sortida i la primera volta s'han mantingut les 4 primeres posicions entre A.Tuset, J.Alonso, Estrada i Rubio. Per darrera hi ha hagut varis canvis de posició i el grup molt compacte en les primeres voltes. Rubio a pressionat a Estrada pel tercer graó del podi. A mitat de la cursa l'avançava per l'interior en la entrada de la parabòlica. Unes voltes més tard Estrada recuperava la posició en el mateix lloc. Al davant Joel Alonso seguia d'aprop al lider Albert Tuset però sense poder-lo avançar. Per darrera Lopez i X.Tuset seguien d'aprop, 10 segons més lluny lluitaven Alonso i Danut.

Finalment la cursa era guanyada per Albert Tuset, seguit de Joel Alonso i tercer Jordi Estrada. La volta ràpida en cursa i el punt extra se l'emportava Joel Alonso.

Aquest és el resultat de la cursa:



Podeu veure la resta de dades a STANDINGS
I les fotos del Gran Premi a GALERIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada