dilluns, 13 d’abril del 2015

Inscripcions GP1 Campionat Amateur Karting Altafulla 2015


Últims dies per inscriure a la primera cursa del 3er. Campionat Amateur de Kàrting Altafulla. Aquest proper diumenge dia 19 d'Abril comença l'emoció!
Un dels objectius d'aquest any es poder tenir els suficients pilots inscrits fer 2 grups en totes les proves. L'any passat ja ho vam realitzar en algunes de l'estiu. El fet de realitzar 2 grups afegeix l'emoció extra en la tanda de classificació per saber si el temps aconseguit permetrà passar a la Final A. Però per altre banda, si no s'aconsegueix al participar en la final B també es podrà lluitar per pujar al podi i aconseguir trofeu.
 
Recorda que tens diferents opcions per fer la teva inscripció:
 
1) Transferència al 2100-1997-88-0200058750 i enviar el comprovant per correu a campionat@kartingaltafulla.com juntament amb el nom, telèfon, email i data del GP.
2) Al web sport-ticket al següent enllaç, és una forma ràpida i segura:
3) Al mateix kàrting.

Recordeu que els temps per volta aconseguits en les diferents tandes del campionat també puntuen per la classificació de la Gran Final 2015 que es disputarà el dia 20 de desembre. Els 10 pilots que tinguin els millors registres participaran de franc a la Gran Final. A més els 3 primers de la Gran Final tindran copes, camisetes i altres regals del Kàrting Altafulla.  
 

Ens veiem a la pista! Gaaaas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada