diumenge, 7 de juny del 2015

Espectaculars curses en el nou traçat de Karting Altafulla.



Aquest diumenge dia 7 de juny,  s'entrenava traçat en la tercera cursa del Campionat Amateur 2015. El nou traçat més ràpid preveia que els avançaments es pagarien cars, però el gran nivell dels pilots, han fet gaudir els espectadors que aguantaven els més de 30 ºC. Tan a la Final A com la B han hagut molts avançaments i de tots colors.
Un total de 20 pilots han participat en aquesta prova i l'accés a la Final A ha estat molt disputada. Del poleman d'avui Quique Rubio amb un 23.35 fins al 18é pilot solament els ha separat mig segon.

La Final B, Luís Villar s'ha col·locat líder a la primera volta sortint des de la segona posició i ja no ha abandonat la primera posició, mantenint entre 6 i 7 segons el marge sobre el grup perseguidor. Per darrera els canvis de posició eren diversos. El segon a creuar la meta era Lluís Alonso i el tercer Dani Salado. Els dos pilots amb una gran remuntada.

La Final A el ritme encara ha estat superior, els avançaments potser encara han estat més nombrosos, si és possible. No recordo cap cursa on les posicions de la graella canviessin tant al final de la cursa. Aquí teniu l'exemple:

Quique Rubio - Sortia 1 - cursa 4 = perd 3 posicions
Víctor Zaragoza - sortia 2 - cursa 8 = perd 6
Jordi  San Andrés - sortia 3 - cursa 2 = guanya 1
Albert Tuset - sortia 4 - cursa 1 = guanya 3
Luís Mora- sortia 5 - cursa 7 = perd 2
Paulinho Mateus- sortia 6 - cursa 5 =guanya 1
Dani  García-sortia 7 - cursa 6 =guanya 1
Alex Johnson- sortia 8 - cursa 9 = perd 1
Xavi Tuset- sortia 9 - cursa 10 = perd 1
Jordi Estrada- sortia 10 - cursa 3 = guanya 7

La volta ràpida a la cursa ha estat per Albert Tuset que ha sumat el punt extra per la classificació general del Campionat.


Podeu veure la resta de dades a STANDINGS

I les fotos del Gran Premi a GALERIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada