dilluns, 29 de juny del 2015

Kartacrack guanyador resistència 2 hores al Kàrting Altafulla.


Aquest passat diumenge dia 28 al matí es reunien 22 bojos del kàrting amb ganes d'estrenar els nous FTS de BRBkarts. Tots preparats per afrontar una resistència de 2 hores amb 30 graus a l'ambient.
Ja en els 30 minuts d'entrenaments cronometrats es va veure que tot estaria molt igualat. Del primer fins al 5è solament els separava 3 dècimes, però es que del 1er al 2on solament 1 centèsima. Quedava molt per endavant i com en totes les curses podien passar moltes coses.

La pole aconseguida per Jordi Estrada (Kartacrack) els servia per sortir en la posició de privilegi en la cursa. El liderat no l'abandonarien en tot el primer stin però pressionats molt d'aprop per Jordi Calmet de l'equip Kàrting Series, que parava a fer el primer relleu de pilot a la volta 51. Miki Casas (Kartacrack) es quedava encara en pista 4 voltes més i es distanciava fins als 9 segons, després de fer també el seu primer relleu. En la tercera posició venia retallant distàncies l'equip G4. A la volta 101 Alex Johnson (Kartacrack), entrava a fer el segon relleu i mantenia encara el liderat però solament a 3 segons de Kàrting Series. Albert Rondón(Kàrting Series) es quedava a pista fins la volta 105 i al entrar el tercer pilot després de la parada quedava 2 segons per davant de Kartacrack. Però per davant tenien a G4 i “Peu al Perru” que encara no havien fet la segona parada. Tres voltes més tard Jordi San Andrès (Kartacrack) avançava en pista a Jacob (kàrting Series) i tornava la primera posició a Kartacrack. En les següents voltes Kartacrack es distanciava de Kàrting Series que defenia la posició davant de G4. Finalment G4 els avançava i es posava segon. G4 retallava distància fins a menys d'un segon, quan a la volta 156 feia la ultima parada. Al entrar el darrer pilot de Kartacrack quedava provisionalment segon però tornava al liderat quan a la volta 164 el team G4 feia la seva última parada obligatòria. A la volta 166 amb totes les parades fetes, Kartacrack es mantenia lider a solament 6 segons del Team G4 i tercer Kàrting Series. Quedaven 19 minuts per les 2 hores i les posicions del podi ja no variarien tot i que tots tres equips estaven en la mateixa volta. Aquí teniu totes les dades de la resistència.


La próxima cursa serà nocturna el dissabte 11 de Juliol a les 22 hores. 

Recorda que tens diferents opcions per fer la teva inscripció:
1) Transferència al 2100-1997-88-0200058750 i enviar el comprovant per correu a campionat@kartingaltafulla.com juntament amb el nom, telèfon, email i data del GP.
2) Al web sport-ticket al següent enllaç:
http://www.sport-ticket.cat/ca/DetallsTicket/Inscripcions/5852/inscripcio-campionatamateur-altafullaGP4
És una forma ràpida i segura.
3) Al mateix kàrting.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada