dilluns, 9 de maig del 2016

Bandera vermella per la pluja en la tercera cursa.

Aquest passat diumenge es disputava la tercera prova del Campionat Amateur 2016 a Karting Altafulla. En aquesta ocasió el circuit que tocava era el de traçat exterior. Les tandes del lliures i la crono de tots 2 grups, es va celebrar amb pista seca. Però tot just acabar la crono del segon grup va començar a fer una pluja molt fina. Això no va impedir poder realitzar la sortida de la final B. Però transcorregudes 7 o 8 voltes de les 43 previstes,  es va intensificar la pluja i la pista estava molt perillosa. La majoria dels pilots en pista van tenir virolles i direcció de cursa va mostrar bandera vermella en la volta 10.
La finalització de la Final B, que falten 33 voltes, continuarà el proper diumenge a les 10 del matí. La posició dels pilots a la graella de sortida serà la mateixa que tenien en el moment de bandera vermella. A continuació es farà la Final A a les 43 voltes  programades en un inici.
Malgrat el mal temps i la pluja, la prova va tenir una bona participació amb 22 pilots inscrits. Els aficionats al karting que no vau poder venir a córrer, no us podeu perdre les 2 finals d’aquest diumenge dia 15.