dilluns, 16 de maig del 2016

Victòria per Albert Tuset i Marc Egea es manté lider

Podi Final A : Albert Tuset, Jordi Estrada i Lluís Alonso


Després de l'ajornament de les curses pel mal temps, aquest diumenge lluïa el sol i les temperatures eren perfectes per disputar el gran premi.

A les 10.15 es feia la sortida de les 33 voltes restants de la final B. Félix Villazan sortint de la primera posició es mantenia líder les primeres voltes, però Marc Rovira que sortia amb un ritme molt fort des de la cinquena posició es feia amb el cap de cursa. Félix Villazan no podia seguir el ritme de Rovira, però mantenia sense problemes la segona posició. Tercer al podi era Ignacio Vidal.

La final A va ser molt més igualada i emocionant. Albert Tuset sortia de la primera posició i no la abandonaria fins a mitja cursa. Darrera Lluís Alonso sortia i es mantenia segon. Arturo López perdia la tercera posició a mans de Jordi Estrada al arribar a la xicana. Cinquè el lider del campionat Marc Egea apretava fort. A la setena volta Estrada avançava a Alonso en la xicana. Alonso perdia tracció i també l'avançava Egea. En aquest moment, Tuset lider de la cursa ja havia agafat uns segons de distància. A la volta 12 Estrada contactava amb Tuset i el començava a pressionar. Tuset amb la seva experiència tancava totes les portes. Darrera d'ells Egea i Alonso lluitaven per la tercera plaça del podi. Més endarrere Toni Cantón i Arturo López també tenien una bonica lluita. A mitja cursa Estrada finalment avançava a Tuset en una maniobra després de meta però Tuset aconseguia enganxar-se darrera i el tornava a superar dos voltes després. Les lluites des dos feia que Alonso després d'avançar a Egea pogués retallar la distància. El podi final: guanyador Albert Tuset, segon Jordi Estrada i tercer Lluís Alonso.

Aquesta cursa no hi va haver sancions però si dos advertències. Una a Ignacio Vidal (final B) per no respectar bandera blava i l'altre a Albert Tuset (final A) per una acció considerada antiesportiva. Recordeu que quan s'acumulen tres advertències encara que siguin en diferents proves, hi ha penalització de 5'' al temps final de la cursa


La pròxima cursa del Campionat Amateur serà el dissabte 9 de juliol a la nit. El traçat serà el standard, i la cursa programada a 25 voltes. Abans però tenim la resistència per equips el diumenge 19 de juny.


Podeu trobar les classificacions, millors temps per volta i totes les estadístiques fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada